U bevindt zich hier: Startpagina » Overige » Plasmacar

Plasmacar

Trappen, steppen of duwen is niet nodig!

En juist dat maakt de PlasmaCar van Plasmart uniek en spannend voor kinderen vanaf 2 jaar. Een eenvoudige draai aan het stuurtje zorgt ervoor dat kinderen vooruit komen, zonder ook maar een voet aan de grond te zetten!

Bekijk de PlasmaCar in actie.

Wat kun je zoal doen met de plasmacar?

Prijs : 59,95 EUR
Prijs : 59,95 EUR

De PlasmaCar is geschikt voor gebruik zowel binnen- als buitenshuis. Gezellig een stukje door de huiskamer, of een wedstrijdje tegen vriendjes en vriendinnetjes op straat of in de tuin. Dus het hele jaar door FUN!
Door te draaien aan het stuurt beweegt de PlasmaCar zichzelf vooruit. Deze revolutionaire manier van voortbewegen is niet alleen heel erg leuk, maar verbetert ook de balans en coördinatie van kinderen.

Hoe werkt het?

Eenvoudig heen en weer bewegen van het stuur zorgt voor een voorwaartse beweging. Het unieke ontwerp zorgt voor optimale stabiliteit waardoor kinderen zich op een veilige manier kunnen voortbewegen. Daarnaast is de PlasmaCar uiterst wendbaar, waardoor gebruik binnenshuis zowel veiligals leuk is. De PlasmaCar heeft kunststof wielen voor soepel, moeiteloos rijden. Door gebruik te maken van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen zoals slijtvaste wielen en een stootbestendige behuizing biedt de PlasmaCar jarenlang speelplezier

De Plasmacar is verkrijgbaar in onze winkel te Schoten. We kunnen deze ook gemonteerd verzenden via TaxiPost als u dat wenst. Neem vandaag nog contact met ons op.